ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρία radiohosting ιδρύθηκε το 2005, αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα στο χώρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα στο Web Radio Hosting και είναι έτοιμα να επιλύσουν κάθε σας πρόβλημα ή απορία μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

 

Διαθέτει τις καλύτερες και μεγαλύτερες υποδομές και εξοπλισμό ώστε να σας παρέχει ένα πραγματικά γρήγορο, ασφαλές και ποιοτικό Web Radio hosting.

 

Συγκεκριμένα,τα στοιχεία που συνθέτουν την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι τα ακόλουθα:

 

Αξιόπιστο, σταθερό και διεθνώς αναγνωρισμένο Data Center, με δυνατότητα 1 GigE (1000Mbit switch port) ταχύτητα διαμεταγωγής την οποία προσφέρουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες μας.

 

Linux Centos Dedicated Servers ειδικών προδιαγραφών για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων, όσον αφορά το streaming μετάδοσης ροών ήχου σε shoutcast.

 

WHMSonic – Πλήρες Control Panel μέσω του απόλυτου εργαλείου διαχείρισης & προγραμματισμού playlist. Περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα μετάδοσης ροών ήχου.

 

Η εταιρία μας εγγυάται αδιάλειπτη μετάδοση με 100% network uptime !

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από τα έργα μας, τα οποία συνδυάζουν διαρκή και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.

 

Επίσης επιδιώκουμε την απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος  των πελατών μας καθώς και τις διαρκείς και ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης – συνεργασίας και αξιοπιστίας.

 

Τέλος, η εταιρία radiohosting.gr ανήκει πλέον στο όμιλο πληροφορικής και εκπαίδευσης Karasantes.Com, όπου θα βρείτε ολοκληρωμένες και προηγμένες υπηρεσίες Internet, λογισμικού και εκπαίδευσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς και πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Τραπεζα EuroBank

IBAN: GR7502602590000160102135890

Αριθμός Λογαριασμού : 0026-0259-16-0102135890

KONSTANTINOS KARASANTES

___

Τράπεζα Πειραιώς 

Αριθμός Λογαριασμού : 5027-057776-807

IBAN : GR69 0172 0270 0050 2705 7776 807

KONSTANTINOS KARASANTES

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Το Radio-Hosting είναι η Νο1 Εταρία Web Radio Services στη Ελλάδα απο το 2005, με τις χαμηλότερες τιμές, την υψηλότερη ποιότητα και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το Web Radio σας. Δεν είμαστε μεταπωλητές – Ολες οι υπηρεσίες και εξοπλισμοί είναι 100% δικοί μας!

Διαθεσιμότητα Δικτύου 100% Network Uptime, Υποστηρίζουμε έως και 1500 listeners (ταυτόχρονους ακροατές), Παρέχουμε 256 Kbit ποιότητα μετάδοσης
σε όλα τα πακέτα μας.

Οι server είναι σε μεγάλο και αξιόπιστο datacenter της Ευρώπης / Διαθέτουμε ιδιόκτητους dedicated server στα καλύτερα data center Ευρώπης.

Δεν υπερφορτώνουμε τους server μας, Δίνουμε γραφικό εξειδικευμένο πίνακα ελέγχου – WHMSonic, Πλήρη τεχνική υποστήριξη με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση πελατών!

Σχεδιάσαμε τα καλύτερα πακέτα για να καλύψουμε πλήρως κάθε ανάγκη σας, 

Υπερέχουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διαθέτουμε ευελιξία πακέτων, σας δίνουμε την δυνατότητα αναβάθμισης των πακέτων φιλοξενίας σας όποια στιγμή το επιθυμείτε εσείς, πληρώνοντας μόνο την διαφορά.

Δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 μέρες αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Απαντάμε αμέσως στα E-mail σας –

Διαθέτουμε την καλύτερη υποστήριξη μέσω Email Support!

Απαντάμε αμέσως στα E-mail σας –

Διαθέτουμε την καλύτερη υποστήριξη μέσω Email Support!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ?

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ?